Posts

Showing posts from October, 2012

awal dan lambat

Image
harini aku bangun awal..well, actually aku memang selalu bangun awal. satu benda yang aku suke buat lambat adelah mandi..heeeee. walaupun aku seorang wanita, tapi aku malas nk mandi.. buruk sangat lah perangai nye punnn..

tapi harini aku mandi awal sebab aku sakit perut. sakit perut bulanan maksud aku. senggugut aku ni da berada di tahap yang agak kritikal aku rasa sbb semalam memang aku rasa sakit sgt sampai tido pun tak lena. satu-satunya cara untuk aku okay adelah dgn makan panadol. and macam selalu, sampai masa, kena beli sepapan panadol sbb dua biji panadol tu tahan untuk 4jam je pastu aku kena keep on taking the panadol for about 2 days. then lepas tu aku da tak sakit da.. ^_^

jadi, harini aku berharap aku okay2 je. semalam kat tempat keje aku sakit perut plus pening kepala sampai rasa macam na jatuh kt kedai tu.. aku sebenarnya sgt jarang sakit kepala tapi xtaula kenapa. bile bgtau kat adik aku die suh aku makan panadol lagi.. T_T

btw, aku suke keje kt kbmall tu sbb semalam aku…

So awkward

What happened last night really closed my heart for you..
im not the one yg sepatutnya menjaga hati awak
you should be the one.

tapi akhirnya, u did what i hate the most.
so, i hope u can be happy from now on.

there was a reason i asked you out.
and the reason is now no longer valid.

have a hapy life.
perhaps i do deserve a better man.
insya Allah..

you should not change who u are

i went to hariz's convocation.
i dont think people will understand.
i dont expect people will understand.
but if i found someone that do understand.
thank you for taking me for who i am.

and im at peace now..
for that was me doing things that i want.

satisfied. =)