Posts

Showing posts from June, 2013

first lesson learnt about marriage

Image
salam buat semua..
semoga semua orang berada dalam keadaan tenang..

saya tak berapa tenang these past few days

i woke up in the middle of the night and cried
i cried during the dawn
and i keep thinking about so many things

i had period pain for the last three days
people says that period pain will get better after married
for the time being, its just getting worst for me
three miserable days of cramps and backpain..

only this time husband was there to rub my stomach and make me feel better
thank you sangat buat suamiku..harapnya nanti after years and years of marriage pun still macamneh okey ^_^

harini....kelantan lawan jdt
alhamdulillah, kelantan menang walaupun 1-0
perasaan bangga jadi anak kelantan ni sedang membuak-buak..kih3
kali ni tengok final dengan suami..walaupun bukan ke stadium, tapi puas hati sangat sebab boleh jerit kuat-kuat masa tengok bola.
the best part is husband tak marah saya jerit-jerit. dia xjeling or whatsoever.
he gave me the chance to just be myself tonight..…

pelamin akad nikah/tunang simple

Image
salam...

as before, husband is sleeping..kih3 :P

malam ni just nak update pasal pelamin akad nikah..

pelamin ni sngat simple sebab since i turned 23 i magically turn into someone who loves everything simple.

i DIY this pelamin and now saya nk buat pelamin ni for those yang berminat..


lebih kurang how it looks like..belakang tu ade backdrop cream with pink+purple flower

for those yang berminat boleh msg saya di 014-3383786
price starts from rm200 for exactly same design and around kota bharu..

tempat lain or bunga warna lain?? PM me for the best price..
saya buat sebab its my passion and i can help you guys to save some money instead of rm800 plus2 untuk pelamin tunang..

first post as a wife

Image
salam....
been a while from the last update..

i became a wife for 16 days now...alhamdulillah..
cant update much coz i dont have a laptop, now im using husband's
and he dont know my blog yet ;)

its 3.25 in the morning...
and he is sleeping...hehehe


sekarang, lelaki ini dunia saya, teman saya, separuh jiwa saya dan pembawa saya ke syurga, insya allah

i love you, husband

two more days..

Image
everything is ready..
I know its two more days, but im an organized person..(rolling eyes)
semuanya dengan izin Allah..

Insya Allah..