Posts

Showing posts from November, 2014

dreams

Bulan 1 krabi.
bulan 2 seoul.

And i will make sure tahun depan packed with travel.

Time to live the dream.

After about 1 year of sweats and blood n tear.
huhuhu.

Start buat research.
nk duduk seoul 10days.
harap dapat jumpe kim jong kook n film runningman sekali.hahaha

small but heavenly

Have you been in a room so small but feels like it have all the world in it?

Have you been in a hall so vast but feels so lonely.

As long as you have that person with you.

Everything is beautiful. Every.single.thing.

You may have that for your whole life. Then you are lucky.

Some might have it at some point of life and lost it.

Then that just defines lucky.
lucky is having one person that will make everything perfect even if its not.

Making the whole world feels like heaven.

For some reason. I hope i am that person who make others life heavenly.

diam. diam

Dalam diam. Aku telah mengoder 5lagi bokitta.
tanpa pengketahuan husband.

Nnt kalau die tanya. Just nanges and cakap nk demam.

Hahaha.

Cepatla hujung bulannn

gym.gym.gym

Petang husband ke gym.
jumpa pon time kt rmh je.
before sleep pon hadap telefon tgk pasal gym.

Kadang2 rasa mcam. Hermm.

Bosan nya lah.

I wish he just stay skinny. Xpayahla jadi muscle man.
just spend all the time with me. :(

dilema

Dilema seorang isteri.

Taktahu bila masanya Allah akan bagi zuriat buat kami. Aku da mula fikir macam2.

Semalam period lewat sehari. Sehari je. Tapi aku da expect macam2. And aku ajak husband teman beli pregnancy test.

Balik rumah aku fikir fikir. Dan fikir.
lepas tu ke toilet and aku da period pon.

Dan masa tu jugak aku da fikir. Kalau aku mmg xbole bagi anak for my husband. Apa akan jadi? Sanggup ke aku nak bagi husband aku kahwin lagi? Kalau die kahwin lagi n that other wife bole mengandung. Adakah dia akan syg the other wife lebih dr aku?
Perlukah lagi aku dalam hidup dia kalau dia dah ada wife lain and anak?

Perlu kah aku lari n bina hidup tempat lain. Obviously husband perlu lebih masa untuk anak n ibu for his kids. Aku fikir sampai situ.

Tapi buat masa sekarang aku tak tahu. Aku tak tahu apa pilihan yg akk aku buat.

waiting

Waiting for 2 bokittas one set cadar baru leopard print. syampoo labourse satu set Satu pasang kasut sukan 2 set jogging attire 5 handbags 2 pair jelly shoes 2 phone cases and maybe another 5 bokittas. Or maybe 7. 
Mati aku

cant sleep

I cant sleep.
because im too tired.
esok kena bangun pagi pagi.

Herm...
Too much thinking activities.

Waaaaa