Posts

Showing posts from September, 2013

missing UTP

Image
malam ini aku rindu UTP dan segala isi-nya...

never knew that the isolated place will meant this much to me..

i miss u chanc hall
i miss u block 14, block 22, block 23
i miss u library
i miss u cafe v5
i miss u room
i miss u futsal court
i miss u lecture hall
i miss u pocket D
i miss the air, i miss the people, i miss the environment
i miss ipoh
i miss the cinema
i miss the places around ipoh, lumut,

a place where memories were made
and not to forget,
a place where secrets, my secrets were left..



whats new?

im at home.... sakit perut..senggugut bak hang.. sejak kawen ni memang sakit die jadi double triple quadraple... jadi, sape2 yg rasa nak kawen tu, silalah teru speknent selepas kawen so that tak rasa sakitnya senggugut ini ponnn..
erm... sebenarnya pelamin aku tu da ada orang tempah... dan aku punye neves nak buat keje rumah orang memang ada.. kadang2 fikir pasal what to do how to do it kat rumah orang, sampai xleh nak tido..
apa-apa pun, i need to embrace this challenge sampai bile nak berkarya untuk diri sendiri je kan tibe masa untuk aku step out and show the world that im a crafter hahahaha..show the world yg tak tahan tu
insya Allah, i will do my very best untuk pelamin rumah adik husna nanti.. ;)
dan,dan,dan after many many many years of wanting to go to sunway lagoon akhirnya, alhamdulillah my husband brought me there. mesti korang cakap, eh kampung gile die ni g sunway pun nk cakap..
tapi kan, aku punya nak pegi san tu memang da lama sangat keinginan tu tapi tahun ni baru dap…