Posts

Showing posts from July, 2016

Fast paced life

Image
Salam malam jumaat semua. Lama giler aku tak blogging. Tapi aku masih belum nak bersara lagi. Aku suka menulis walaupun ayat yg aku garap ni sekadar apa yang terlintas di benak aku je. Lepas raya ni aku sangat lemau. Disebabkan start dari raya kedua kami anak beranak mula demam berganti ganti. Tapi alhamdulillah. Now semua dah ok. We just got back from sunway. Pegi pun sebab my husband yang teringin nak pergi lagi. It was our third time there except this time with Alika. 😘
Our schedule is so packed.
Bulan 10 we will be going to vietnam. Utk bisnes.
And bulan 11 we will be flying to australia. For our annual holiday. Yeay!! Tapi semua aku belum plan lagi. Just beli tiket flight je. Phew.
So penat nak planning semua benda tapi i like it!
Penat tapi fun! 😁😁😁

This time around travel dengan a baby. So nervous.
My first plan adalah nak pergi kashmir this year tapi ade banyak aspek aku kena ambil kira.

-kebersihan sesebuah negara
-keselamatan keluarga
-keselesaan tempat penginapan
-pen…