awal dan lambat

harini aku bangun awal..well, actually aku memang selalu bangun awal. satu benda yang aku suke buat lambat adelah mandi..heeeee. walaupun aku seorang wanita, tapi aku malas nk mandi.. buruk sangat lah perangai nye punnn..

tapi harini aku mandi awal sebab aku sakit perut. sakit perut bulanan maksud aku. senggugut aku ni da berada di tahap yang agak kritikal aku rasa sbb semalam memang aku rasa sakit sgt sampai tido pun tak lena. satu-satunya cara untuk aku okay adelah dgn makan panadol. and macam selalu, sampai masa, kena beli sepapan panadol sbb dua biji panadol tu tahan untuk 4jam je pastu aku kena keep on taking the panadol for about 2 days. then lepas tu aku da tak sakit da.. ^_^

jadi, harini aku berharap aku okay2 je. semalam kat tempat keje aku sakit perut plus pening kepala sampai rasa macam na jatuh kt kedai tu.. aku sebenarnya sgt jarang sakit kepala tapi xtaula kenapa. bile bgtau kat adik aku die suh aku makan panadol lagi.. T_T

btw, aku suke keje kt kbmall tu sbb semalam aku nampak leuniey, bakal isteri apek tu and aku jugak nampak ustaz azhar idrus. tapi aku tak ambik gambar dengan diorang punn.. hehehehehehe
lagi satu, aku tengah dalam keadaan yg sedih..tapi at the same time aku rasa bersyukur sbb aku ada kawan2 yg sayangkan aku. yg dengar masalah aku, yg cube sedaya upaya mereka untuk buat aku happy. time kasih korang!! =)

kalau sebelum ni, aku macam xde perasaan, sekarang ni aku da kembali berperasaan, sbb tu aku da bole tulis sumthing dalam blog ni balik. aku da kuat nanges macam dulu jugak da. heeeeheheh.. mata da bengkak sebab sikit2 mengalir air mata. papepun, aku happy je. im back to emosional based passion guided person! yeay!! hehehe..

pasal hidup aku? semalam aku cakap kat mak aku, kalau ade org nak kawen dengan aku macamana? mak aku jawab, sape???kenal betul2 dulu..hew3. aku baru je nak gamble and terima je sape2 yg datang rumah aku tapi nampaknye mak aku macam xbagi je..hehehehe.. ade orang penah bagitahu aku yang aku ni perlukan orang untuk jaga aku. somehow i think, die betul. sebab aku ni sebenarnya sangat lemah. bila aku nanges, aku perlu orang untuk dengar apa aku cakap time aku nanges.. masa aku nanges adelah masa yang paling crutial dalam kehidupan aku. and rite now, xde orang yang aku boleh call bile aku sedih gile. well, come to think of it, aku akan call sara atau sha atau rian n nanges puas2.

kesian kat derang.. derang pun ade masalah sendiri tapi aku tambah pulak..huhuhuh.. sorry kawan-kawan. btw, aku kena siap2 nk g keje ni.. if u ever come to kbmall, cari aku kat basement, kedai jual tudung and say HI. hehehe.. bye!



i need a tuner...mana nak cari kt kelantan ni.. hermmm

Comments

Popular posts from this blog

DIY: veil nikah part 1

diy pelamin nikah part1