Posts

Showing posts from June, 2014

Berkahwinlah

Lelaki yg betul sayang kat kite.
Akan usaha untuk halalkan hubungan kita dengan die.

Noktah.
Perkahwinan membuka segala pintu rezeki.
Dengan rahmat dan redha Allah.

Indah kan.
Bila kita pegang tangan orang yg kita sayang.
Allah melihat kita dengan pandangan kasih sayang.

Baju sanding emerald green untuk disewa

Image
Baju sanding/ bertandang untuk disewa.


Colour: emerald green
Size: S until M
Grooms attire: M until L

Price
Bride only: Rm200
Groom only: Rm200
One set: Rm350 including accessories

Location: kota bharu kelantan
For more info please sms only to 0143383786



Juga menawarkan servis mekap


Wishlist.

Image
I just got back from our so called honeymoon
Tapi xtaula perasaan tak honeymoon sangat sebab da kawen setahun.
We went to pulau perhentian je.
Short gateaway before puasa.
And after a long hardwork from memasang and meroboh pelamin.

Atleast one thing from our wishlist is crossed.
And waiting for another one to be crossed by this early july insya allah..





3 hari dua malam sorang rm280 including bot transfer. Penginapan and snorkeling 5 points. Not bad la..

Sbb not including makan. We spend around rm200 for makan untuk dua orang. So total around rm800 plus minus.tapi next time we plan to juat redah je xpayah book ape2. Sbb actually total damage for boat transfer and snorkeling baru rm100 per person. Sampai sana pandai2 la korang cari tempat nk tido. Tapi pegi weekdaysla. Kalau weekend buat gitu memang jawab die tido tepi pantaila.

Btw masa kemas2 barang sebelum pegi pulau hidung aku berdarah lagi sekali. Its a big deal okay sebab seumur aku hidup ni second time aku berdarah hidung yang m…

Convo

Tetibe rindu my convo day.
I miss everything on that day.

Mesti ade org kata aku kejam hari tu.
But u dont know what exactly happen.
What i did
Or what i didnt do.

Sempurna

Jika ditakdirkan aku peknent
Benda pertama aku nak buat selepas berkongsi peradaan happy dengan husband adelah.

Beli brg untuk majlis berendoi.
Hehehe..

Percaya tak kalau aku kata bile kite sayang kat seseorang tu macam mana die sakitkan hati kite pon jauh kt dalam hati ni kita still sayang kat die.

Dalam hati ni selalu doakan kebahagiaan die.
Walaupun dah tak berjumpa.
Malah mungkin dia dah benci kite.

Sesetengah perkara yang Allah da tetapkan aku xmampu nak explain..
Contohnya jadi seorang perempuan.
Kena redha di syurga nanti husband ade bidadari sekalian yang ramai.

Kalau berfikir dengan otak aku ni memang xtercepai akalku
Tapi ni apa yg Allah da tetapkan
Apalah hak aku sebagai hamba utk menolak.

Cuma aku tahu di syurga nanti semuanya akan jadi sempurna.

Sempurna untuk aku.kau dan semua.