whats new?

im at home....
sakit perut..senggugut bak hang..
sejak kawen ni memang sakit die jadi double triple quadraple...
jadi, sape2 yg rasa nak kawen tu, silalah teru speknent selepas kawen so that tak rasa sakitnya senggugut ini ponnn..

erm...
sebenarnya pelamin aku tu da ada orang tempah...
dan aku punye neves nak buat keje rumah orang memang ada..
kadang2 fikir pasal what to do
how to do it kat rumah orang,
sampai xleh nak tido..

apa-apa pun, i need to embrace this challenge
sampai bile nak berkarya untuk diri sendiri je kan
tibe masa untuk aku step out and show the world that im a crafter
hahahaha..show the world yg tak tahan tu

insya Allah, i will do my very best untuk pelamin rumah adik husna nanti..
;)

dan,dan,dan
after many many many years of wanting to go to sunway lagoon
akhirnya, alhamdulillah my husband brought me there.
mesti korang cakap, eh kampung gile die ni g sunway pun nk cakap..

tapi kan, aku punya nak pegi san tu memang da lama sangat keinginan tu
tapi tahun ni baru dapat..
memang tawaf habisla masa pergi tu
tapi belum berani nak bungee jump.
bajet sangat kan nk buat aktiviti ekstrem bagai sebelum preggy

paling ekstrem aku buatpun cuma naik kapal yang turn 360 degree tu

btw, husband is takut tinggi...
hehehehehehe.. ;p

next plan?

nak pegi honeymoon, husband is busy busy busy
tapi jadi wife kena sabar sabar sabar
pergi kl 2x sebulan consider honeymoonlahhh

then aku really really nak anak kembar
like soooooo nak anak kembar

so my plan would be..lepas da habis senggugut bagai ni
nak pegi jumpe doc..
nak ambil ubat hormon..
nak suruh subur lebih sikit..
up kan percentage of possibilities dapat anak kembar..
heeeeeeeeeeeeeee

nama da sedia da neh weyhhh...

seyf fadzil mohd bin mohd fadzil
saied fadzil mohd bin mohd fadzil

jadi housewife memang banyak masa untuk berangan..heeeeee


Comments

Popular posts from this blog

DIY: veil nikah part 1

diy pelamin nikah part1