lulus

Kedai no empat da lulus.yeay!!!

Aku baru je balik dari ambik stok kat kl

Esok malam setup. 1 nov up and running!!! Yahoo.

And rasanya plan china have to postponed sbb duit untung da di rolling kan untuk kedai ke4 ni..

Eem..erm...xtaula mcam mana.. husband nak tukar sport rim dulu..hehe. nak kena settle passport sume lagi..aiyoyi..pening kepala.

Bulan 11 ni adalah bulan staying low for me n husband sbb target kitorang da tercapai. Awal sebulab. Spttnya 4kedai dalam masa setahun. 1 dec ni anniversary setahun seyf amalin. Tapi now da tercapai.

So nak ambik masa sebulan ni untuk just enjoy the flow before start dengan planning second year.

And kalau first year 4 kedai.
2nd year anny we should have 10.
Gile!!! Yes.. i know..

Tapi target saya 100 pushcart seluruh malaysia.

Nak cuba buat dalam masa 3 tahun. Rasa mcm impossible gile. Kalau dapat 30 pon da giler da..hahaha.. well. If your dream make sense. Its not a dream yet.

Walau kedai ke4 tapi neves still ade. After this i will be paying 25k to kbmall not including husband's shop.
Pekerja for time being only 7 orang. And nak cari lagi sorang. 8 orang rasanya da cukup sbb kedai berpusat. Bole gilir2. Nnt venture out kena cari ramai lagi..


Comments

Popular posts from this blog

DIY: veil nikah part 1

diy pelamin nikah part1