Sejarah harini

5 ogos 2015.

Harini dalam sejarah. Harini dapat panggilan dari tesco kota bharu.

Finally...finally...
Our pushcart yg dah berzaman zaman di apply lulus akhirnya.
Allah maha besar.
MEmang lepas raya kami suami isteri dah rancang nak apply lagi sekali and nak tambah lagibsatu kedai tudung di parlson and satu kedai baju lagi di kbmall.

Cuma kedai di tesco ni memang kami push sangat2 sebab nak bukak lagi operasi supaya lebih meluas.

Alhamdulillah. Akhirnya Allah bagi ruang and peluang.

Fakta: sewa di tesco lebih murah daripada di parkson. Huhuhuhu.

APa2 pon operasi akan bermula 15/8 ni. Why?? Sebab sekarang org dah tak belanja. Staff kerajaan sedang catu duit sampailah 25 ogos ni. Hi huhu. Ni nak bukak 15-25 tu pon dah expect rugi dah..

NAmun. Adatla.. ada untung ada rugi.

Apa2 pon by the end of every month. Bila seimbangkan akaun. Ade angka positif berbanding negatif.

Alhamdulillah. Our 6th shop. KEdai tudung kelima. Kalau ade daya. Sebelum tahun ini berakhir. Aku nak lagi satu kedai baju di kbmall.

Insya allah. By end of this month. I will have 14 staffs. Termasuk staff kwdai green. TArget 20 staffs by 1 dec 2015. Semoga tercapai. Insya allah..

Comments

Popular posts from this blog

DIY: veil nikah part 1

diy pelamin nikah part1