Lets learn.

Semua yang kita plan atau kita.nk buat adelah mungkin dalam hidup ini..asalkan kita sanggup belajar..

Tapi masalahnya xramai yang sanggup..even nak.berniaga pun nak cari tapak pun mintak tolong orang. That is wrong. Pengalaman tu yang akan mengajar kita. What we need.. kadang kadang bukan taknak tolong tapi it is not as simple as owh i wanna sell sumthing. Give me the stall.. noooooo...

I was like that too and i have to learn a lot. Kena cari office situ sini..pagi sampai petang.. ade yg tak cukup..then kena cari jalan untuk penuhkan syarat.. hantar borang kena reject sampai kali ketiga bagitahu kt diri sendiri kalau kena reject lagi sekali nk giveup selama 6 bulan baru try lagi..tapi alhamdulillah 3rd try lepas.. terus tak jadi nak giveup..

Now nak buat bridal.. survey situ sini.. kadang2 asyik suh orang pm harga itu ini sbb nak cari the best deal. Harapnya janganlah sampai org marah sbb asyik pm je tapi tak beli..

Susah jugakla tapi insya allah dibukakan jalan sikit2. Da jumpe supplier bunga.. da jumpe orang custom made barng pelamin ikut suka hati nak buat caner.. skrg tgh struggle untuk cari tailor. Ade majlis bulan 5 ni. Ia struggle like a lot jgk now.tapi this challenge if i do not overcome..sampai bile bile pun i takkan step up dari where i am today..

So..lets all learn. Its the best way to be better. Essential thing to step up further..

Comments

Popular posts from this blog

DIY: veil nikah part 1

diy pelamin nikah part1