tenaga perempuan pregnant

Tenaga sekarang up and down sgt.
one min aku akan rasa sihat and another rasa nak pengsan dengan perasaan loya dan muntah.

And aku tak boleh makan carbo.tisk3!!!
Dah tu aku nk makan apa???? Waaaaaa
tapi aku hadap jugak. Dah lapar weh.
tapi siap sedialah...lepas makan akan muntah.
kalau xmuntah keluar pening kepala..

Ni pun rasa cam nak makan sizzling.
pastu konfem muntahlah.
tapi apa nak buat.

Harini dah settle beli makanan bekal di korea.
brahims nasi beriyani kambing dua. Satu rm15.90
pastu canned kari ayam with potatoes. Rm 5.90
kari daging with potatoea rm6.90
harga lebih kurang. Nak ingat betul2 rasa tak larat pulak.

lagi belilah meggi. Tuna spread. Choc. Milo 3 in 1. Nescafe 3 in 1. Campbells soups yg instant tu dan chocolate.

Makanan sajo da rm150. Untuk dua orang. Nak pergi 9 hari. Musim sejuk pulak tu. Konfem tekak mintak makan je..kotla sana payah pulak nk jumpa makanan halal malam2 buta.


Comments

Popular posts from this blog

DIY: veil nikah part 1

diy pelamin nikah part1