tacing

Harini aku rasa tacing sangat2..
xtau kenapa..
aku just rasa yg my husband ni baik sangat..so far la kan..

Walau dengan keadaan aku yg tak terurua dan tak mampu nak mengurus rumah atau urus pasal die lagi.. die buat macam2. Rajin sangat.. tapi aku tau die penat..

Aku pulak asyik tak larat je..
frustrated dengan diri sendiri.
lepas solat just doa supaya allah bagi sihat.
agar aku mampu jadi org berjaya.
mampu beribadat dan mampu jaga org sekeliling dengan baik..

Insya allah. One day i will be better.

Tq husband.
sebab jaga saya baik2 today..
sorry husband.
kalau ade salah silap saya harini..
kite jumpe lagi esok ye husband..
insya allah..

Comments

Popular posts from this blog

DIY: veil nikah part 1

diy pelamin nikah part1