Rutin ramadhan 2015

Nampak macam tak kerja kan?
Nampak macam suri rumah kan..

Hari ni keluar rumah lepas solat jumaat.
Terus ke kbmall. Round kedai make sure eveeything is well and okay.
Head to saloon. After that beli juadah berbuka. Harini berbuka atas lantai dengan suami di kedai. Juadah feveret. Nasik kerabu.

MAlam lepas brbuka. MAsuk beli barang dapur since mcm2 benda da habis xde lauk nak bersahur. After that closing sume kedai. Now kbmall da ttp kol 11. Extend urusniaga for an hour more.

Balik ke rumah dengan jem kat tmpt parking and jatak rumah yang agak jauh sikit from kbmall. Sampai around midnite dah..
Malam2 selalu husband lapar. Sediakan kudapan. Malam ni buat puding trifle. Penat giler kau tau tapi sebab bayangkan husband happy dapat makan. Buat jugak. Then settle makan sume around 2a.m

BAru nak tido ni. Kol4 nanti bangun masak sahur pulak.

Harini nak masak udang gulai lemak cili padi dengan ikan goreng cicah budu. Konfem husband makan bertambah.

Dapat tengok suami makan dengan selera buat aku jadi happy. Lagi2 bile die puji gulai aku sedap. Rasa macam hari2 nak masak gulai..hehehehe. okayla. Jom tido. KAng terlambat bangun makan nasik kosong ngn telur mata je jawabnya..

Comments

Popular posts from this blog

DIY: veil nikah part 1

diy pelamin nikah part1