baju nikah siap! heeee

baju nikah dah siap..wah, straight to the point gitu..hik3..

baju nikah memang da beli yang sedia siap. pastu mak pergi tambah manik2 bagai..

harini proses penambahan manik telah pun selesai dibuat oleh kawan mak saya..kalau nak harapkan saya, mungkin tahun depan baru boleh pakai baju tu..biasalah, im always busy..hehehehe

kos baju nikah saya around rm300 pun tapi of cos lah ini belum masuk kos kasut nikah, tudung nikah, veil nikah dan semua mak nenek yang nak dipakai pada malam yang bersejarah itu...

dan yang paling penting, segala tujuan utama iaitu baju nikah ni nak make sure boleh dipakai di setiap anniversary kahwin selepas ini, insya allah sudah tercapai...persoalan sekarang ni, muatkah aku nak pakai baju ni next year on the 6 june 2014???? kita sama-sama nantikan ekkk..hew3


 
 
baju neh nampak cam besar sikit kan..tapi xpe, longgar lagi baik... menghitung hari neh..44 days...
 
tak neves pong! hehehe
 
 

Comments

Popular posts from this blog

DIY: veil nikah part 1

diy pelamin nikah part1