70% progress

Yeay.. aircond da siap pasang. Railing langsir pon da settle. Sekarang nak pindah barang2 besar dan mulakan aktiviti pasang langsir.

Langsir yg beli online tu mmg lawa sangat rasa menyesal pulak xorder seluruh rumah sekaligus..
Apa2 pun malam ni da nak start pindah peti ais. Mesin basuh, katil and bla3.

Okay. Nk masuk rumah baru ni mmg banyaklah duit mengalir keluar bagaikan bukak paip. Duit yg disimpan untuk beranak terpaksa digunakan dulu. Buat deposit. Beli aircond. Sewa lori. Yada3.

Ni pon nasib baik bnda penting mcm mesin basuh petiais semua dah beli sikit2.

Katil and meja makan ade yg MIL bagi sebab dia dah xguna sejak rumah kat kl dah xde..apa2 pon now hari2 busy. Dengan kedai lagi. Tapi by 15 hopefully semua okay.

Patutnya malam ni scan 4d terpaksa tangguh ke hari isnin sebab tak sempat. Hopefully baby is doing well inside.

Sneak peak rumah SEWA baru.

Comments

Popular posts from this blog

DIY: veil nikah part 1

diy pelamin nikah part1