im that kind of mommy

So... now just nak update my future plans.

Sejak dari sekolah lagi kalau nak pape akan tulis kat kertas or mana2 tempat selalu tengok..

1. Set up kiosk 3 dan kiosk 4(baju)
2. Bukak shoplot/butik untuk baju, tudung and bridal.
3. Beli mesin jahit tepi. (Start my own line)
4. Butik akan ade dua pekerja. Both bole menjahit. Sorang potong kain sorang jahit sambil jaga kedai.
5. Venture out. First choice KL. Second choice N9 dan sekitar.

OUR aim.

1. Anniversary next year nak ke istanbul.
2  nak backpack ke china dan vietnam cari suplier. Nak learn on our own.
3.nak beli tanah first. Then build our cute little hone.
4. Nak pujuk husband invest in apartments. Hes so against this. How can i make him understand.
5. End of next year i should have my own bmw x6/ range rover.
6. Try for our first baby.

Anda pon boleh cuba. Cuba tulis impian anda. Hari2 baca ransang minda dan insya allah capai impian..

Haritu saya tengok cerita boys over flowers. Then nampak tekanan those four boys yang kena take over syarikat multimillion dollars and tiba2 at the age of 19 kena handle the biggest responsibilities ever. Syarikat yang support around 7k employee..

It made me thinks. Taknaklah besar2 sangat sebab i dont know if my child wants to do what i do now.


So cakap dekat husband. Kita berniaga just until kita mampu travel around the world. Kesian jugak kat anak2 nanti macam kena push something they dont want. Maybe they wanna be an artist. Or a doctor. Or a teacher. Kita taktahu kan..

Plus i dont wanna be a pushy mom. Just wanna let them be whatever they wanna be.im that kind of mom. Just like my mom. ;)

Comments

Popular posts from this blog

DIY: veil nikah part 1

diy pelamin nikah part1