rahsia

Aku baru sedar. Aku ni sebenarnya manusia yang banyak rahsia.

Ade 30% of my life is a secret yang aku akan bawa sampai ke mati kot.

Tapi dalam rahsia2 ni ade yang aku ceritakan dengan kawan2 baik aku tapi mostly aku cerita parts jelah..

Aku suke. Ade rahsia. Ade benda hebat yg cuma aku tahu. Ada benda yang i will take to the grave.

Tapi semua orang pon ade rahsia kan. Semua orang pon sama mcam aku..

Macam perasaan. Selagi mana ia tak terluah. Selama itu perasaan itu special. Sama dgn rahsia. Selama mana xde org tahu. Selama itu rahsia akan kekal special.

Comments

Popular posts from this blog

DIY: veil nikah part 1

diy pelamin nikah part1