membahagiakan orang lain

Tak sabar nak tunggu hujung bulan ni..

Sebab nak bagi gaji kat pekerja. Bulan ni pekerja 5 orang. Bulan depan 7 orang. Target hulan 12 ni nak pekerja 10 orang with 4 pushcart. Seorang supervisor. Seorang assistant supervisor. Seorang my personal assistant cum accountant.

Sebab bulan depan bukak puahcart baru. Nk tengok daily sales and weekly sales macam mana di tempat baru. Dan bole start planning for the next pushcart.

Sebab xsabar nak bagi duit kat ma and my abah. And my mil and fil. Seronok buat parents happy.

Sebab nak belikan fon baru for my dad. Memang bole beli sekarang tapi that would be tal professional. Kena tunggu tutup akaun dulu. :)

And sebab bulan depan kereta da sampai... nak bawak my parents jalan2. Akhirnya dalam hidup ni..buat orang lain gembira adelah lebih membahagiakan.. weeee

Comments

Popular posts from this blog

DIY: veil nikah part 1

diy pelamin nikah part1