wifey mode on

Now im sooo in wifeyy mode.

Januari nak g krabi but i planned everything now.

Shopping dresses untuk makan malam dengan husband. Confirm tak jadi backpacking sangat.

And tengah survey wedding dress.
Sebab next year anny nak pegi istanbul (even tiket xbook lagi)

Nak shoot wedding kat sana.. oohhhh...
Seronok sbb time nak kawen dulu xmampu nak plan pape. Kekangan duit dan masa.

Sekarang hadap fon dan gugel everything.
Planning sikit2. Selang seli dengan planning for seyf amalin.

Btw da sign contract utk 3 push cart.
Dan already tanya for another one november ni.

May Allah ease everything.

Andddd.. tadi ade nampak sebuah rumah area maahad lelaki. Cantikkkk..

Saya sukee..husband pon suke.

Planning nk pindah tahun depan.

Target bulan 1 tapi pk balik mcm xlogik sbb masa tu tgh melancong. Maybe bulan 2 atau 3. Tp tindakan selanjutnya hanya akan dibuat bulan 12 ni lepas settle sume pasal kedai..

Cant wait!!!

Comments

Popular posts from this blog

DIY: veil nikah part 1

diy pelamin nikah part1