good news

Push cart di kbmall da tukar yang baru.

Lepas ni kena simpan barang setiap hari.
Rasa a bit menyusahkan tu ade tapi naseb baik my kiosk mmg ada dua orang pekerja. Atleast xdelah penat sangat. Lagipon pagi2 bukan ada customer sangat pon..

Dalam kesusahan Alalah beri dua berita gembira.

Push cart ketiga sudah lulus. Cuma tunggu nasa je untuk operasi bulan 10 ni. Alhamdulikkah. Dahlah bulan october ni raya haji. Insya allah sales meletup lagi. Means i need more pekerja..

Saya nak cari lagi dua orang pekerja. Nampak macam membazir kan tapi i jave my own reasons..

Kereta pulak da confurm lulus cuma tunggu kereta sampai either akhir bulan ini or awal bulan depan. Bile2 pon xkesah. Im happy that kete da lulus pasni nk ajak husband g jalan mana2 senanglahh..

Tak sabar nak tunggu oktober tiba..

Sekarang da start planning for 4th & 5th kiosk di kbmall.

Setel je kiosk kelima. Akhir tahun ni nak hire accountant cum my personal assistant. Nak buka gaji rm1000 untuk buat akaun, taxesand keje kedai yg lain.

Uniform untuk pekerja.. i wilk be having 7 crew.

Seronok... impian nk ada ramai pekerja. Nak ade system kedai yg terbaik. Support system yng terbaik..insya Allah.. doakan ye?

Comments

Popular posts from this blog

DIY: veil nikah part 1

diy pelamin nikah part1