Allah engkau dekat

Scrolling ig tadi.
Then ada fynn jamal post video. Bila tekan. Terus dengaar...

Allah engkau dekat..

Sayu je hatiku dengar..
Allah..engkau dekat..
Segala yang ada dalam hati hambamu ini engkau dah tahu. Tapi kenapa aku masih sombong untuk mengadu..

Im almost reaching half way of my pregnancy.
To be honest. Aku takut. Satu aku takut sakit.
And lebih dari itu aku takut kalau Allah tarik nyawa aku masa aku melahirkan..

Then aku xde utk anak dan husband aku dah..😓😓😓

Takut kalau apa2 jadi kat the baby. What will happen to me n my husband?

Aku emosi giler.. org cakap kalau mak manja masa mengandung nnt anak pun mcm tu. Then husband ambik keputusan to stay a lil bit far from me.. rasa macam sedih jugaklah. Then i just asked him. Bie nak yang tak manja dengan bie ke?

Bile suami xde aku jadi hilang arah. Macam sekarang ni.. he went out and hanya akan balik pkl 8 nnti. Means 3jam setengah die xde. Aku xtau nk buat apa. Tapi i just nak be independent. Taknak bagi husband tahu dah. Biarlah.. maybe husband rasa aku sgt dependent pada die kot.

Die pesan. Yang buatlah apa2.

Macam hidup aku xde benda lain kan. Except my husband je. Pikir balik. Ye lah kot.. kot..

Whatever it is. Aku just jadi apa yg husband nak. So aku just angguk and cuba tak jadi clinging so much.

Comments

Popular posts from this blog

DIY: veil nikah part 1

diy pelamin nikah part1