Updates

Okay. Sebenarnya aku tengah hadap wasap nak order barang tapi bab oder brg ni aku mmg malassss sangat..

Jadi stop kejap..

Keda 2 dah di relocate lagi sekali.
This time kat tingkat 1 kbmall.
Setentang drngan SenQ
Hopefully easy access and sale pon bertambah okay.

Berkenaan dengan mesin jahit tepi yg mengecewakan aku semalam.

This morning aku bgn2 je terus hadap mesin tu.
Pastu cube adjust mcm akak dalam group menjahit suggest.

And buat mcm husband cakap. Kena jahit laju2.

Dan hasilnya.. not bad.
Semakin comel je aku tgk.
Ni baru cubaan kedua.
Positif2. Kali kelima mesti macam profesionalll.heeee

Comments

Popular posts from this blog

DIY: veil nikah part 1

diy pelamin nikah part1