Hati tisu

Few days ago.. i was so tired.
Bangun pagi mata rasa sakit.
Siap berair2 lagi bila hadap fon.

Tengah borak dengan husband.
Tetibe die cakap.
Yang..pandang sana..
Mata yang merah.. dah xputih macam selalu..

Dalam hati rasa macam owhhhhh..
Husband perasannnn...
So sweet.

My husband ni walaupun minat metal music tapi jiwa die sangatla halusssss.. and caringgg.

Now with baby bump 5months. Kaki rasa sakit sangat sebab berat badan bertambah..

Haritu pergi tesco nampak ade org buta urut tapak kaki. Nak berurut tapi da xsempat.

Masa tengah borak kat kedai i was picit2 tapak kaki sebab sakit. Tibe2 husband cakap. Jom gi tesco..

I was like buat apa?? Dua hari lepas baru pergi beli barang dapur???

Then he said kita pergi urut kaki sayanglahhh..

I just said no.. xpelah.. sikit je..

Kalau my reaction berubah or xde mood sebab sakit. Dia mesti akan tanya.. kenapa ni? Whats wrong?

Pastu i mesti kena jawab. Mesti. Sebab sakit perut ke. Sebab letih ke. Or else he will keep asking whats wrong.. marah dia keee.. things like that..

Sebab tu org cakap dont judge people by its cover.
Minat music rock metal pon hati tisu sangat..


Comments

Popular posts from this blog

DIY: veil nikah part 1

diy pelamin nikah part1