Kasut tinggi dan red hair

Missing my heels and wedges.
Since married i really dont wear heels and wedges anymore.

Becos husband dont like them.
Die cakap. Apa pakai kasut tinggi pastu jalan cover2.😂😂😂😂😂😂

Jadinya he prefers me to wear flat. Kasut bertutup. Uhuk2. Yang macam clarks punya style.. soooo not my style. Kalau pergi clarks pon mesti i went straight to the heels part.

Walaupun tahu yg badan dah besar kaki tak mampu tampung. Cuba kau pakai heels lagilah kau. Jalan 30minit je mampu.

Tapi rindu.. rindu nak bergaya macam diri sendiri. Sebab lepas kawen semua kena melalui penapisan dari suami..hehe..

Sampai ade org cakap yang my mother in law lagi pandai bergaya than me. Masa tu rasa sedihnyeee. Bika bagitau kat suami. Die cakap. Haiiii nak pakai lawa2 nak tunjuk kat sape???

And i loveee red hair. Da cuba mcm2 cara nak bagi die approve. Suami cakap no. Die suka rambut hitam. Even my mother in law pon dye rambut. Me? Only natural.. haishhh..

Ni kalau one day husband cari perempuan lain yg pakai kasut tinggi rambut merah siaplahhhh...hahahah

Comments

Popular posts from this blog

DIY: veil nikah part 1

diy pelamin nikah part1