Impulse buy

Ade dua benda yang buat masa sekarang xde hasil yang saya buat.

1. Beli mesin jahit tepi dan tak guna sebab dah givap xpandai guna.

2. Beli banyak sangat kain corak untuk tudung and tak siap potong pun lagi apatah lagi jahit tepi dan letak label. Sebab tak pandai guna mesin jahit tepi and kena uoah orang lagi.

Total damage?
Around 1.8k

Tapi i am known for my perangai yang hangat2 tahi ayam. Yang semangat kejap je pastu biar je..

Now tengah push diri sendiri untuk potong kain untuk tudung tu and start balik belajar guna masin jahit teoi damnyou tu..

But.. nothing happens by chance. Semuanya takdir.

1. I will have my own butik. Masa tu akan ade pekerja n memang nak guna mesin jahit tepi.. well. Kan da ade mesin jahit tepi so xpayah beli.. there!!

2. Atleast i know yang i should never choose something yang i kena buat sendiri. As much as i loveeeee doing thing by myself. I am not motivated enuf to finish it. But im sure am very good at giving orders and making sure things go as planned.

Btw. Still have to finish potong semua kain itu... ahhhh.. bencinyaaaa and better put that mesin jahit tepi into use before i manipulated myself thinking that im useless.

Baru2 ni baru ternampak something. It said

Always go with the less work you have to do.

Sooooo. Will be going to kl with all the ready labels utk choose colour for the firat ever seyf amalin gold edition. Nooooo jahit tepi sendiri whatsoever.

Might as well jual balik that damn industri mesin why you so hard to use?? Tapi kenapa ade orang bole je senang2 jahit tepi???? Im so confused now..

Comments

Popular posts from this blog

DIY: veil nikah part 1

diy pelamin nikah part1