Routine

Malam esok bola kelantan lawan.
As always. Bbq depan tv dengan husband.
Tengah hari esok marinate lamb.
Dan apa2 yg perlu.

Now tengah tersadai di atas katil becos today is hectic.
Badan makin kembang.
Drumstick pon turut sama sampai jalan pon bergesel. Aduhhhh.. sakitttt tahu??

Husband asyik cakap tak sabar nak tunggu baby keluar.
Aku pon memanglah tak sabar jugak tapi bile pikirkan sakitnya tuhhhhh... rasa nak pengsan.

Haritu pergi kl. Ade sorang supplier baju tanya ajay die nak anak berapa?

Nasib  baik die jawab 3 je.. lega dalam hati..

Kalau bole yg first ni i want a girl sbb barang gegirl cantik tapi instinct cakap more to boy. And husband pon nak boy sbb nak suruh jaga adik2 die nanti.

Whatever it is pon i still have to go tru labor 3 times minimum with god's will. Tapi rasa macam nak jarak sikitla. Nanti yang sulung da 5years baru tambah lagi sorang. Sebab nak fokus pada anak kedua sama macam affection and love for the first child.

Tapi cakap pasal anak ni semua rezeki Allah. Kalau tuhan nak bagi 10. Setiap tahun lah gamaknyaaaa...huuuu..

Now macam lebih faham why first child is soo special.
And kire im lucky to be the first child.

Deny all you want tapi hakikatnya sayang pada anak ni berbeza2. The first one always special. Ustaz azhar sendiri yang cakap. Waima sayang anak pon berbeza2. Apatah lagi kalau bini lebih satu. Huhuhuhuhu

Okayla. Rasa da lebih sihat sikit. Nk masak untuk dinner pulak.. now kan cuti. Jadinyaaaa orang ramai giler kat kelantan ni.. avoid kedai makan at all costs. Sakit pon relakan masak jugak..

Chow chin chow

Comments

Popular posts from this blog

DIY: veil nikah part 1

diy pelamin nikah part1