Tanpa usaha

Just because someone does not love you the way you wanted to be loved.

Doesnt mean that they dont love you with all they got.

But for me. To be happy. You need to be with someone who loves you the way you wanted to be loved just by being who they are.

It will be effortless. And easy for both of you.
To love and to be loved.
To appreciate and be appreciated.
To be happy and at the same time make your spouse happy.

Cinta ni tiada makna kalau kau tak bahagia.
Memaknakan cinta ni perlukan lebih dari satu pihak.
Perlukan seseorang yang menghargai.
Dan lebih penting memahami.

Bagi aku. Kalau aku tengok video husband main gitar. Aku akan rasa macam falling again and again.
Rasa macam ya allah. Hensemnyeeee husband sapelah ni.. even dia main gitar bukan untuk aku pon.

Tapi diri dia yang tu memang aku suka. Dan appreciate his style.. dan tak susah pon bagi die sebab die memang diri die. Suka musik. Suka main gitar. And its him.

Effortlessly.

Comments

Popular posts from this blog

DIY: veil nikah part 1

diy pelamin nikah part1