I screwed up but thats how i know i have made a right decision

i screwed up big time yesterday...

sebab mulut aku ni, aku da sakitkan hati orang yang penting dalam hidup aku..
teruknya aku ni...aku rasa bersalah sangat..

tak kiralah walau macamana nak marah sekalipun aku, aku tak patut cakap macam tu..

awakkk, saya mintak maaf sangat sangat sangat sebab cakap benda yang sakitkan hati awak..
walau seribu kali awak cakap awak okay pun, perasaan bersalah ni akan tetap menimpa hati saya.
walau sejuta kali awak cakap awak faham pun, hati saya ni akan tetap rasa sedih..

kalaulah saya mampu, saya akan undur balik masa..
kalau lah saya mampu, saya nak sangat sangat salam tangan awak dan mintak maaf dengan awak.
tapi saya tak mampu buat macamtu sebab kita tak kawin lagi..

saya cuma mampu tengok awak pergi...
saya cuma mampu lihat raut muka awak yang sedih..
dan saya cuma mampu lepaskan awak pergi KL dengan perasaan yang bercampur baur..

awak, walau saya da sakitkan hati awak,
awak masih lagi angkat saya call,
awak masih lagi cakap baik2 dengan saya,
awak masih lagi cuba tenangkan hati saya,
awak masih lagi cakap awak ada dengan saya..

Now, im convinced that i have chosen the right imam for me..
Betapa saya bersyukur sebab tuhan temukan saya dengan awak..

Insya Allah, saya janji lepas ni saya akan jaga tutur kata saya dengan awak. cuba rendahkan ego saya dengan awak. cuba untuk jadi yang terbaik untuk awak..

semoga awak akan jadi lelaki yang paling gembira,
semoga awak akn jadi lelaki yang paling bertuah,
lelaki yang paling bahagia.

u have reached the deepest part of my heart. u forgive my mistakes..
saya akan jadi orang paling bahagia bila tiba masa awak sah menjadi imam saya


p/s: awak sangat comel tahu? one day awak akan tahu pasal blog ni and masa tu saya harap awak akan senyum bila baca semua ni..




Comments

Popular posts from this blog

DIY: veil nikah part 1

diy pelamin nikah part1