Misi harini berjaya disempurnakan!!

today, i spend some extra time to put on some make up before i met him. siap gugel cara mekap untuk besarkan mata.. (sebab niat nak die tengok mata saya lalu jatuh cinta) hahahaha..apalah drama sangat amalina ni.... T_T tapi betullah, i really did put extra effort today sebab lepas ni tak jumpa lagi..untuk berhari-hari lagi.. baru je jumpa dua hariii.... tak cukup!!! (nanges 5 minit ...)

what i look like does not matter at all.. what matter is that die perasan!!! and seriously i dont know how to receive compliments.. im a loser in that sense. sampai-sampai je die tegur..

"lawa amal harini.." aku pun pandang tempat lain buat-buat tak dengar..awkward!!!!! pastu cakap, "mak cakap amal nampak gemuk.." hahahaha..tak ada kaitan lansung.. T_T

pastu pegi makan..die duduk depan saya.. pastu nampak die senyum..pastu die tunjuk  dua-dua pipi die guna jari telunjuk.. then he said. "amal nampak cantik harini.."

i was like.." duduk rumah takde keje bolehla spend time mekap lebih-lebih sikit"
see...orang tak mintak explanation pun tapi budak gelabah ni memang macam tu lah perangai saya..huhuhuhuhu

tapi sebenarnya dalam hati cakap:
" Yes! Yes! die perasan.. misi harini dah berjaya :p !!"

p/s: baru die tahu amalina ni comel..!!! hahahahaha ^_^

Comments

Popular posts from this blog

DIY: veil nikah part 1

diy pelamin nikah part1