hari ketiga

hari ketiga??

masuk kerja terus buat keje even rasa lapar tapi fokus nak siapkan keje..tengok jam je da pukul 3 lebih, barulah makanan masuk dalam perut..

u know, that kind of feeling, that kind of day that i long for. almost like a dream comes true for me =)
Alhamdulillah, i got what i have always wanted.

saya dapat kerja yang tenang tapi masa saya terisi dengan kerja-kerja tersebut. more like a routine instead of problem solving. tapi buat keje kat kaunter sambil tengok telatah customer..tak mengantuk lansung. cuba kalau buat keje dalam bilik...menguap tak henti-henti... hehehe

dan, harini saya dapat rasa balik perasaan sedih..kenapa??

pernah tak rasa macam kita nak sangat-sangat jumpa someone tu tapi atas sebab-sebab yang tak dijangka, kita tak boleh buat seperti yang dirancang. perasaan sedih dan frust tu rasa mcm nak menitik air mata tapi kita terpaksa senyum sebab kita taknak die rasa bersalah sebab bukan dia sengaja buat semua tu...tapi at the same time kita rasa sedih... :'(

betullah orang cakap, benda yang paling susah nak buat adalah;

 SENYUM WALAUPUN HATI MENANGIS..

amboi amalinaaaaaa...jiwang lak pagi2 buta nehh..huuuuu...
but that little piece of heaven still spend some time with me..

and thats just.... makes me feel so thankful..

Comments

Popular posts from this blog

DIY: veil nikah part 1

diy pelamin nikah part1