Off to Perak we go....again???

tomorrow i will be leaving Kelantan, back to Perak..

tapi barang tak packing lagi..

esok nak gerak pagi...

kenapa saya balik perak????

Insya Allah, kalau ade peluang dan rasa appropriate untuk diberitahu, saya akan bagitahu..

will be leaving with my best friend, mekshaaa...hehehe


lawa kan kawan saya ni??? kecik je..kurus je tak penah-penah gemuk..hehehe

and i hope i will see sara and others too...  :')

p/s: tahu tak air kencing musang bau pandan?? i know because musang kencing kat atas bumbung rumah saya meleleh terus ke atas katil saya. oh my god why this happens to me?? T_T

so, today i spend my whole day to rearrange my bed and belongings.. puas hati tengok bilik lebih kemas dan teratur dan semoga katil tak kena air kencing musang lagi..wuwuwuwuwu


Comments

Popular posts from this blog

DIY: veil nikah part 1

diy pelamin nikah part1