my very first day as penganggur bertauliah

 
i quit my oart time job yesterday. jadi harini hari pertama saya sebagai penganggur yang bertauliah. since i already graduated. so, bertauliah tu sangat penting. heheh :P
 
 
saya bercadang nak bangun lewat but i cant. dah terbiasa bangun awal. bangun je terus mandi and keluar pergi pasar beli lauk yang mak suruh, pergi bank buat keje mak jugak.
 
then i got myself a new haircut. dah lama mengabaikan diri sendiri. sampai rambut da lebih pinggang sebab takde masa nak potong. so, today, my head feels lighter. duk rumah pun boleh bia je rambut ni, tak perlu ikat, pusing-pusing bagai sebab panas.
 
 
tapi yang buruknya, i cannot stop eating. dari pagi sampai ke malam, mulut mengunyah, otak asyik pikir nak makan ape je. tanpa henti. T_T

 
first day: the most casual shirt i own. without make up

Comments

Popular posts from this blog

DIY: veil nikah part 1

diy pelamin nikah part1