Before i met him

Husband. Before i knew him.
Rambut panjang.
Dulu by the time i was having my internship dekat kl. Die tengah meniaga kat uptown danau.
Masa tu i was ulang alik gombak cheras n banyak kali jugak pergi danau.

Tapi masa tu kitorang tak pernah jumpa.
Maybe pernah nampak tapi jodoh tak sampai lagi masa tu.
Sekarang ni selalu cakap balik. What happen ek kalau masa tu da kenal??

Tak sangka langsung kami kenal di kelantan.
Jauh i duduk perak for years.
Stay in kl for more than 8 months.
Mungkin pernah jalan depan die or even masuk kedai die tapi tak pernah tau ini husband aku.
Allah da susun elok2. Hihi.

I love him with long hair tapi sekarang ni kalau suruh pon die taknak. Alasan die?

Die potong rambut pendek sebab nk cari jodoh. Lepas potong rambut jumpe i. Jadi die xnak dah rambut panjang..huhuhu. whateverlah hubs.

Comments

Popular posts from this blog

DIY: veil nikah part 1

diy pelamin nikah part1