mood swings

Banyak2 benda dalam dunia ni yg aku sanggup buat.
satu je aku tak sanggup.
break my husband's heart.
pernah jadi sekali secara tidak sengaja.

Masa tu aku rasa bersalah sangat.
die pemaaf dan sangat setia.
Aku pulak emosional.
hopefully xjadi lagi.

Now aku dalam state yg soo emotional.
my first trimester was all sick n vomit.
now its all cry and sensitive.
kalau aku mimpi benda sedih pon sampai menangis masa tido.
you know what so sedih yg aku mimpi tu?
Hubs left me for ice skating.
die pakai siap2 pastu tinggal akum
terus aku dump the skating rink and go at the back to cry.

Dan nak bagitau apa2 so susah.
rasa nak pendam je. Nk explain satu2 punya susah.
if i tell him once. Hubs meh sini. And he dont come.
i will be ok fine tak payah.
so complicated. Entahlah. aku pn xtau kenapa

Comments

Popular posts from this blog

DIY: veil nikah part 1

diy pelamin nikah part1