mr do it all

Dah xlama dah.. 28 is approaching.
we r going to utp. Yeayyy.
since husband have been doing so much work n taking care of ne. We will be slreping at tasik banding at royal belum so that my hubs can fish.

I think he is overjoyed. Tibe2 sie punya semangat memancing datang balik. Hari2 bukak video toman tasik banding. Hahaha.

I hope we will catch a few.
i would love to see him happy. Tapi ni konfem kalau da dpt 2 3 ekor ikan nnti nak datang lagi..

kadang2 rasa wow. My husband know how to fish. Yelah. Ingat mancing biasa2 je tapi rupanya die tau guna joran. pasang umpan and yada3.

and he knows how to play guitar. Malam2 tgh tgk tv mcm2la lagu die main. Tapi xtaulah die tujukan utk aku or sekadar die prektis je.

Pastu kalau suruh aoa2 mesti tak banyak merengek. Die jenis yg redha je. Suruh bangun ambik barang kol 5.30 pagi die redha. Dulu aku teman die tapi skrg ni die just pergi sorang je. Angkat barang berat2. Xpernah pon dengar die merungut.

And die tahu bersilat pulak tu. Bab bergaduh nombor satu. Malam2 balik ambik parang pergi mana pon xtaula. Pastu die suke peegi gym n jog. Secara konsisten okay. Walaupun six pack belum terlihat. adalah kadang2 die skip tapi yelah. Aku lagi suka die skip daripada die pergi gym.

masa banjir baruni boleh dikatakan 80%kerja husband yg buat. Yelah. Since im preggy and all. I would just tell him this and that tapi die xpenah cakap i ni malas or whatsoever. Kalau kerja rumah bertimbun die biar je sbb die tahu one day i akan buat jugak when im not tired. Kadang dia akan tolong basuh pinggan. Jemur kain. Benda2 yg die pandai. Yg die xpandai macam masak or lipat kain die tak buatla..

Aku pulak apa yg aku pandai? Masak tak pandaim kemas rumah pon malas. Asyik on the fon je.. tapi he still xde cakap paPe. Mcm redha seadanya. kadang2 rasa sedih kan. Mcm kita xmampu jadi the best person.

Comments

Popular posts from this blog

DIY: veil nikah part 1

diy pelamin nikah part1